Eileen Caddy

OVI SISIMPÄÄN

Vuonna 1953 Eileen Caddy alkoi saada henkilökohtaista ohjausta sisimpänsä syvyyksistä kuuluvalta hiljaiselta, hennolta ääneltä, jonka lähdettä hän nimittää sisällään olevaksi Jumalaksi. Hänen vuosien aikana vastaanottamansa yksinkertaiset opetukset tarjoavat henkistä totuutta ja profetiaa. Niissä on ohjeita siitä, kuinka elää tarkoituksenmukaisempaa, täyteläistä elämää
onnellisempana.

Ovi sisimpään on kirja henkisistä arvoista - rakkaudesta, ilosta, rauhasta, kiitollisuudesta, yhteydestä. Löydä nämä ja muitakin teemoja kirjan sivuilta yhä uudelleen, sillä toistaen Eileenin opastavin sanoin: "Muistutan sinua jatkuvasti, hyvin rakastavasti ja hellästi, elämän merkittävistä asioista, kunnes niistä on todennäköisesti tullut osa sinua, jolloin ne elävät ja liikkuvat ja asuvat sinussa.

Tässä päiväkirjassa on yksinkertaisesti kirjoitettua innoittavaa sanomaa käytännöllisestä ja herättävästä ohjauksesta. Siinä on myös selviä esityksiä jokapäiväistä henkistä kasvua ja kehitystä ajatellen.

Ehkä haluat herättyäsi päivän sanoman antamaan suuntaa päivän tapahtumille. Tai luet sen mahdollisesti yhdessä perheesi kanssa aamiaispöydässä. Se voi toimia myös päivittäisen meditaation pohjana, mutta yhtä hyvin sen voi lukea uudelleen vuoteessa, kun haluaa selventää päivän tapahtumia. Kuinka sitten haluatkin käyttää tekstejä, omaksu ne, pidä ne mielessäsi päivästä toiseen, vuodesta toiseen, kunnes ne ovat osa sinua ja ne elävät, liikkuvat ja asuvat sinussa, kunnes ne ovat tehneet hiljaisen, hellän ja rakastavan työnsä avaten Ovet sisimpääsi.

- Kirjassa on joka päivälle innoittava teksti.
- Samaa kirjaa voi käyttää vuodesta toiseen.
- Kirja on myös hyvä lahja ystäville, perheenjäsenille, työtovereille, syntymäpäivä- ja joululahjaksi.
- Kirja, joka sopii kenelle tahansa.

400 sivua, hinta 24,-

 

Eileen Caddylta on ilmestynyt suomeksi myös toinen kirja:

HENKISELLÄ POLULLA

Tämän kirjan Inspiratioita-osa eroaa hänen muista kirjoistaan siinä, että otteet eivät ole ainoastaan hänen sisäiseltä ääneltään, vaan myös hänen henkilökohtaisista oivalluksistaan ja elämänkokemuksistaan. Näiden kahden suuntauksen yhdistyminen antaa lukijalle hyvin käytännöllisen suunnitelman kohdata nykypäivän yhteiskunnan haasteet. Sanoma on ajaton ja tehokas.

Meditaatio-osa sisältää ohjattua mietiskelyä ja harjoituksia, Eileen on itse noudattanut näitä henkilökohtaisissa harjoituksissaan. Tämä sisäisen työskentelyn muoto on korvaamattoman arvokas opetellessamme olemaan jatkuvassa yhteydessä oman sisäisen jumaluutemme kanssa. Eileenin on usein kuultu sanovan: "Kukaan ei voi tehdä puolestamme sisäistä työtämme. Meidän täytyy itse joka päivä uhrata aikaa sen tekemiseen."

Kirjan toimittaja Judi Buttner sanoo: "Olen havainnut tämän kirjan valmistelussa kuluneen vuoden
olleen täynnä inspiraatiota. Se on ollut todellakin sydäntä avaava kokemus. Toivomukseni sinulle lukija on, että lukiessasi ja harjoitellessasi näillä sivuilla olevia henkisiä perustotuuksia pääsisit yhä syvemmin yhteyteen sisimmässä olevan jumaluuden kanssa ja kokisit iloa ja muuttumista, jota eläminen tästä jumalallisesta keskuksesta voi tuoda.

Kirjassa on mm. seuraavia lukuja:
- Virstanpylväitä henkisellä polulla
- Muodonmuutos
- Sinä selviydyt
- Varaa aikaa kuuntelemiseen
- Sisäinen kuuleminen
- Pelon häivyttäminen
- Kun jotain uutta on syntymässä
- Ole tietoinen tunteistasi
- Myönteinen ajattelu
- Elämässäni tarvittavia ominaisuuksia
- Maailmanlaajuinen rauha
- Siirtyminen uuteen
- Rakkauden voima
- Anteeksianto
- Ratkaisu syyllisyyteen
- Täydellinen paraneminen
- Mietiskelyjen ja harjoitusten soveltaminen
- Meditaatio päivän alkaessa
- Valomietiskelyn olemus
- Planeettamietiskely
- Anteeksianto ja vapautus
- Kysymyksiä ja vastauksia

114 sivua, hinta 16,50

 

Vasant Lad

AYURVEDA - KÄYTÄNNÖLLINEN OPAS

Ayurvedaa on harjoitettu Intiassa jokapäiväisenä parantamismenetelmänä yli 5000 vuotta.
Ayurvedaa opiskelemalla voidaan saavuttaa käytännöllistä tietoa itsensä parantamisesta. Ruumiin energioiden tasapainon avulla voidaan vähentää merkittävästi fyysistä rappeutumista ja sairauksia.

Kirjan tekijä on maailmankuulu, intialaissyntyinen useita kirjoja kirjoittanut tohtori Vasant Lad, joka on vuosikymmeniä harjoittanut ja opettanut Ayurvedaa. Hän on myös Uudessa-Meksikossa Yhdysvalloissa toimivan Ayurvedic Instituten perustaja ja johtaja.

Kirjassa käsitellään mm. seuraavia ayurvedan perusasioita:
- Ayurvedan filosofia ja historia
- Ruumiinrakenteet
- Diagnoosimenetelmät (pulssi-, kieli-, kasvo-, huuli-, kynsi- ja silmädiagnoosi
- Ruokavaliot ja elämäntavat
- Erilaiset hoitomenetelmät
- Paastoaminen
- Pitkäikäisyys
- Jooga
- Mietiskely
- Lääkkeet
- Keittiöapteekki
- Ensiapuohjeet

Kirjassa on 178 sivua, hinta 25,-  

takaisin kirjaluetteloon