Kirjauutuudet
25.3.2024

Tilaajalle:
Luettelossa on kunkin kirjan kohdalla hinnan vieressä laatikko. Jos haluat tilata kirjan, merkitse laatikkoon tilaamasi määrä. Jätä muut laatikot tyhjiksi. Täytä lopuksi sivun alaosassa oleva tilauslomake.

Esimerkiksi halutessasi yhden kappaleen Joan Radfordin Aromaterapiaopasta (20,- ), merkitse


Joan Radford: Aromaterapiaopas
200 sivua, 20,-


Biokustannuksen toimitus
ZANONIN VIISAUTTA

 Tämä kirja kertoo Edward Bulwer-Lyttonista ja hänen moniulotteisen romaaninsa päähenkilön Zanonin elämänvaiheista. Mukana on myös Zanonista otteita, jotka antavat ajattelemisen aihetta nykypäivän lukijalle ja tuovat esiin pilkahduksia muinaisesta viisaudesta, joka ei koskaan kuole.

88 sivua, nidottu, 20,- 

 

 

 

 

Martti Humu
MUINAISSUOMALAISTEN USKONTO

 Historia osoittaa, että jokaisella kansalla on ollut jonkinlainen maailmankatsomus, joka on muodostanut koko heidän elämänsä, ja jokaisella kansalla on ollut tehtävänsä maailmassa. Suomalaisten maailmankatsomukseen ovat kuuluneet suusanalliset kertomukset, jotka on puettu runomuotoon Kalevalaan. Kalevalaa emme kuitenkaan ymmärrä, ellemme tutki myös muita uskontoja ja muiden kansojen vanhoja, pyhiä kirjoituksia

74 sivua, nidottu, 20,- 

 

 

 

VIISAUDEN LÄHETTILÄÄT
H.S. Olcottin ja H.P. Blavatsyn työ ihmiskunnan viisauden hyväksi

 Tässä kirjassa kuljemme H.S. Olcottin ja H.P. Blavatskyn matkassa New Yorkista Intiaan ja sieltä eri puolille maailmaa teosofian ja buddhalaisuuden tunnetuksi tekemisessä. Olcott piti päiväkirjaa, jossa hän kertoo Teosofisen Seuran kasvusta pienestä New Yorkissa syntyneestä alusta laajaksi kansainväliseksi järjestöksi, jolla on osastoja ympäri maailmaa.

97 sivua, nidottu, 20,- 

 

 

 

Geshe Pema Dorjee
OPETUKSIA PYSYMÄTTÖMYYDESTÄ JA KARMASTA

 Kirja sisältää luvut: Elämän pysymättömyyden meditointi, Mielen kolme myrkkyä ja Karman laki.

Elämän pysymätön luonto on todellisuutta, jonka ymmärtäminen on hyväksi jokaiselle. Pysymättömyys tekee mahdolliseksi muutoksen ja auttaa hyväksymään elämässä tapahtuvat asiat, kuten kuoleman, mutta myös kehittymisen entistä paremmaksi ihmiseksi.

Geshe Pema Dorjee selittää karmaa siten, että ymmärrämme sen merkityksen jokapäiväisessä elämässä. Lähtökohtana on se, että buddhalaisuudessa ei ole käsitettä luojasta, joka antaisi onnellisuutta ja poistaisi kärsimyksen. Tietoisuus tästä vaikuttaa tekoihimme ja saamme siitä sisäistä onnellisuutta.

68 sivua, nidottu, 20,- 


Artemajos
KASVIEN KERTOMAA

Kasveilla on oma salattu elämänsä. Jos kasvit osaisivat puhua, saisimme varmasti kuulla monenlaisia yllättäviäkin tarinoita.

   Kirja sisältää seuraavat luvut:
- Vanhat puut menneiden tapahtumien todistajina
- Valkoisen lootuksen mystinen merkitys
- Alppitähden tarina
- Kasvien sieluneläästä
- Kasveista ja luonnonhengistä
- Tarina tammesta ja karhunvatukasta
- Ikivanha uhripuu
- Kumbumin pyhä puu
- Ensimmäiset ruusut ym.

 65 sivua, nidottu, 20,- 

 

Geshe Pema Dorjee
BUDDHALAISIA OPETUKSIA MIELESTÄ

 Pidämme mieltä itsestäänselvyytenä, mutta emme juurikaan tunne sitä ja sen toimintamalleja. Buddhalaisuuden mukaan häiritsevät ja tuhoavat tunteet ovat fyysisten ja mielen ongelmien lähde. Vaikka mieli on monimutkainen ja vaikeasti hallittava, voimme päättäväisellä harjoittelulla saada sen hallintaan. Pema Dorjee antaa tässä kirjassaan kallisarvoisia työkaluja mielen harjoittamiseen.

97 sivua, nidottu, 20,- 

 

 

 

ELÄINTARINOITA
Jataka-tarinoiden aarteita


jatakaOpettavaisille tarinoille on aina paikkansa. Ihmiset ovat kautta aikojen rakastaneet tarinoita. Jokainen tarvitsee rohkeutta, ystävällisyyttä, uskollisuutta, rehellisyyttä, avuliaisuutta, yhteistyökykyä ja monia muita hyviä ominaisuuksia. Hyppää näiden rakastettujen tarinoiden maailmaan ja katso, mitä voit oppia pelokkaan pikkujäniksen, neuvokkaan antiloopin, puheliaan kilpikonnan, viisaan kulkukoiran ja muiden eläinten seikkailuista.

56 sivua, värikuvitus, 18,-

 

Geshe Pema Dorjee
SAIRAUKSISTA JA VAIKEUKSISTA SELVIYTYMINEN

 Kirjan aihe on jokaiselle läheinen, koska kukaan ei pysty välttämään sairauksia ja muita vaikeita olosuhteita. Jokaisen on kuitenkin mahdollista muuttaa omaa lähestymistapaansa ja ajatteluaan niitä kohtaan. Geshe Pema Dorjeella on taito saada kuulijansa ymmärtämään, että jokainen pystyy harjoittamaan mieltään ja että siihen otolliset olosuhteet ovat aina käsillämme.

70 sivua, nidottu, 20,- 

 

 Lama Zopa Rinpoche
ONNELLISEN ELÄMÄN PERUSTA

Ohjeita lasten kasvatukseen ja ihmissuhteisiin

 "Menestyksessä ei ole kyse rahan saamisesta vaan hyvän sydämen omaamisesta. Tämä on tärkein lapsille annettava koulutus."
Meidän tulisi pitää jokaista ihmissuhdetta tilaisuutena harjoittaa dharmaa ja vapauttaa itsemme maallisista ajatuksista. Tämä mahdollistaa tyytyväisyyden, sisäisen rauhan ja onnellisuuden löytämisen.
Meidän on kehitettävä hyvää sydäntä ja seitsemää perusominaisuutta, jotta elämämme olisi merkityksellistä, järkevää ja rauhan lähde muille. Seitsemän ominaisuutta ovat ystävällisyys, iloitseminen, kärsivällisyys, anteeksiantaminen, anteeksipyytäminen, tyytyväisyys ja rohkeus.
Kirja tarjoaa keinoja itsekasvatukseen jokaiselle, joka haluaa parantaa elämänlaatuaan tässä ja tulevissa elämissään.

80 sivua, nidottu, 20,- 


Artemajos

TERVEYDEN LÄHDE
Hakuteos ruumiin ja sielun perustasta


Terveyteen ja sairauteen liittyvät asiat ovat aina kiinnostaneet ihmisiä. Terveys on olotila, jota pidetään luonnollisena, sairaus taasen tunnetaan ja huomataan hyvinkin pian. Ikimuistoisista ajoista alkaen ovat ihmiskunnan opettajat sanoneet, että emme koskaan löydä kuolematonta totuutta ellemme etsi sitä itsestämme. Tiedämme, miten sikiö alkaa kehityksensä, mutta emme tunne niitä voimia, jotka aiheuttavat tämän kehityksen. Samat voimat toimivat kaikkialla luonnossa, kivikunnassa, kasvikunnassa, eläinkunnassa ja ihmiskunnassa.
Tähän sanakirjaan on koottu valikoima ihmiselämän hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä hakusanoja. Mukaan on otettu myös antiikin ajasta nykypäivään saakka vaikuttaneita henkilöitä, jotka ovat työskennelleet ihmisten terveyden hyväksi ja valistaneet aikalaisiaan eri elämänalueilla kohti tasapainoisempaa ja terveempää elämää. Myös eri kansojen mytologioiden jumalilla on kautta aikojen ollut tärkeä osa ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Nykypäivän ihminen on unohtanut näiden jumalien olemassaolon.

Nidottu, 100 sivua, 20,-

 

Annie Besant
GIORDANO BRUNO

Giordano Bruno (1548-1600) oli italialainen filosofi, kirjailija, teologi, matemaatikko, astronomi, okkultisti, dominikaanimunkki ja teosofi, joka tutki Pythagoraan ja muiden antiikin ajan filosofien oppeja. Giordano Bruno esitti ihmistä ja maailmankaikkeutta koskevia näkemyksiä, jotka poikkesivat aikansa tieteellisistä näkemyksistä. Hänen mukaansa maailmoja, aurinkoja ja niitä kiertäviä planeettoja oli lukematon määrä. Hän sanoi, että kaikkialle ympärillemme levittäytyy avaruus, jossa on hajallaan miljoonia asutettuja maailmoja, kuten oma maailmammekin. Maailmankaikkeus on ääretön, avara ja päättymätön ulottuen halki rajattoman avaruuden. Jumala oli Giordano Brunolle kaikkialla läsnä oleva voima ja koko maailmankaikkeus oli elävä organismi. Hän sanoi myös, että "olen pitänyt ja pidän sieluja kuolemattomina". Giordano Bruno julistettiin harhaoppineeksi ja kieltäydyttyään luopumasta mielipiteistään hänet poltettiin roviolla Campo de Fiorin torilla Roomassa 17.2.1600.

Nidottu, 40 sivua, 15,-

 

C.W. Leadbeater
MUINAISET MYSTEERIT JA MUITA KIRJOITUKSIA

Sisältää:
 - Muinaiset mysteerit
 - Intuitiosta
 - Elinvoima ja magnetismi
 - Jälleensyntyminen
 - Auran värien merkitys
 - Ajatuksia kundalinitulesta
 - Eläinten näkymättömästä puolesta
 - Mielisairaudesta
 - Fyysinen ruumis

Nidottu, 60 sivua, 15,-

 

Annie Besant
NÄKYVÄÄN JA NÄKYMÄTTÖMÄÄN IHMISEEN LIITTYVÄT ILMIÖT

Sisältää:
 - Eetteriruumiiseen liittyvät ilmiöt
 - Kuolema
 - Pyörtyminen
 - Uni
 - Transsi
 - Selvänäköisyys ja selväkuuloisuus
 - Mesmerismi
 - Hypnotismi
 - Jooga

Nidottu, 36 sivua, 10,-

 

Alfred H. Barley
ASTROLOGIAN JÄRJELLINEN PERUSTA

Sisältää:
 - Astrologian perusasiat Aurinko
 - Kuu ja planeetat
 - Horoskoopin kaksitoista huonetta
 - Eläinratamerkkien todellinen perusta
 - Planeettojen suhde mytologiaan
 - Planeettojen symboliikan alkuperä ja merkitys
 - Luonteen suhde kohtaloon
 - Ennustamisen ja astrologian välinen suhde
 - Horoskooppi ja ihminen

Nidottu, 108 sivua, 20,-

Willie Angervo
IHMINEN
Uusimpien tieteellisten ja salatieteellisten tutkimusten valossa

Sisältää:
 - Eri tutkimustapoja ja ajatussuuntia, jotka käsittelevät ihmistä
 - Fyysisillä aisteilla havaittu ihminen
 - Sielun silmä ja sillä nähty ihminen
 - Järjen synty
 - Ihmisen jälleensyntyminen

Nidottu, 72 sivua, 15,-


Geshe Pema Dorjee
BUDDHALAISTA VIISAUTTA

Suomessa vuodesta 2004 lähtien vieraillut Geshe Pema Dorjee on valloittanut kuulijansa käytännönläheisillä opetuksillaan. Buddhalaisista opetuksista jokainen ammentaa elämäänsä uusia lähestymistapoja. Buddhalaisuus ei ole vain meditaatiota. Samalta tekijältä on ilmestynyt aikaisemmin suomeksi kirja Lamrimin henkisiä opetuksia.

Nidottu, 92 sivua, 20,-

Artemajos
FRENOLOGIA JA FYSIONOMIA

Opas ihmistuntemukseen

Sisältää:
 - Mitä frenologia on?
 - Frenologian ja fysionomian tutkijoita kautta aikojen
 - Pääkallon keskukset frenologiassa
 - Planeettojen vaikutus ihmisen luonteeseen
 - Luonteenlaadut
 - Fysionomia
 - Louis Kuhnen kasvonilmeoppi
 - Eläinratamerkkien vaikutus ihmisen ulkonäköön ja luonteeseen

100  sivua, hinta 20,-


Artemajos
JÄLLEENSYNTYMINEN

Kertomuksia edellisistä elämistä

Sisältää:
 - Edellisen elämän muistaminen
 - Katsaus syntymäntakaiseen elämääni
 - Sisilialaistytön tapaus
 - Jälleensyntymismuistiako?
 - Jälleensyntymismuistoja Italiasta
 - Jälleensyntymistapaus Meksikosta
 - Ranskalaisen Josephinen tapaus
 - Kuolleen lapsen syntyminen entiseen perheeseensä
 - Pikkuprinssin edellisestä elämästä
 - Intialaisen Shantin tapaus
 - Näkyjä edellisestä elämästä
 - Poika, joka oli ollut edellisessä elämässään nainen
 - Jälleensyntymistapaus Skotlannista
 - Rouva Raynaudin edellinen elämä Italiassa
 - Julman miehen seitsemän perättäistä jälleensyntymää
 - Edellinen elämä Libanonin vuorilla
 - Muistin palautuminen hypnoosissa
 - Erään isän kertomus lapsensa jälleensyntymisestä
 - Edelliset elämät muinaisessa Egptissä ja Roomassa
 - Jälleensyntymismuistoja vuosituhansien takaa
 - Harvinaislaatuinen jälleensyntymistapaus
 - Pienen Betty May muistikuva edellisestä elämästään Intiassa
 - Puolustuskyvyttömiä eläimiä kiduttavan pojan tapaus
 - Keitä ovat nämä ihmelapset?
 - Jälleensyntymismuisti unen aikana
 - Edellisessä elämässä maalattu taulu
 - Kuka kerran olit?

88 sivua, hinta 18,-


Maurice Fredal
CAGLIOSTRO


Cagliostro oli 1700-luvulla elänyt italialainen vapaamuurari, alkemisti ja parantaja, jonka tarkkaa syntymä- ja kuolinaikaa ei tunneta. Cagliostro oli eri maissa vieraillessaan korkeimpien ja mahtavimpien ihmisten ystävä. Myöhemmin Cagliostro "kivitettiin kuoliaaksi" erilaislla valheilla ja syytöksillä. Hänet tuomittiin Roomassa kerettiläisenä ja hänen kerrotaan kuolleen valtion vankilassa. Toisten kertomusten mukaan hän pakeni vankilasta eikä hänen loppuelämänsä vaiheista ole tietoa.

32 sivua, nidottu, hinta 12,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ

Osa VI luvut 9-16

Sisältää:
 - Odottamattomia tapahtumia
 - Buddhalainen kolmoissopimus
 - Toiminta Ceylonilla
 - Krakataun katastrofi
 - Australian-kiertomatka
 - Sosiaalisten tilaisuuksien merkitys
 - Uuden-Seelannin matka
 - Käytäntöön sovellettua teosofiaa

80 sivua, nidottu, hinta 15,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ

Osa VI luvut 17-24

Sisältää:
 - Teosofisen Seuran ilmiömäinen kasvu
 - Intian-matka
 - Allahabad ja Lahore
 - Kotiin palaaminen
 - Magiaa - mustaa ja valkoista
 - Hienot veistetyt ovet
 - Eteläintialainen paarialuokka
 - Materialismi ja psykologia
 - Heraldiset kukot

Tämä on 18-osaisen, noin 2000-sivuisen kirjasarjan viimeinen osa.

80 sivua, nidottu, hinta 15,-

Artemajos
JALOKIVIEN SALAISET VOIMAT


Maapallon kehitysjärjestelmä ei ole ainoastaan ihmisiä varten. Myös kivissä on elämää. Kivet, kasvit, eläimet ja ihmiset lähettävät kullekin ominaista värähtelyään, joka muodostaa niiden elämän.

Kullakin kivellä on oma persoonallisuutensa, joten ei ole sama minkälaisen jalokiven valitsee itselleen.

Tämä kirja ei ole tieteellinen esitys jalokivistä, vaan perustuu kansanperinteeseen, mytologiaan, esoterismiin ja vuosituhansien käytännön kokemukseen kivien käytöstä.

Kirjassa esitellään seuraavat jalokivet: Akaatti, akvamariini, ametisti, berylli, granaatti, gzi, helmi, hematiitti eli verikivi, jade, jaspis, kalsedoni, karneoli, kissansilmä, koralli, krysoliitti, krysopraasi, kuukivi, lapis latsuli, malakiitti, meripihka, opaali, rubiini, safiiri, smaragdi, timantti, topaasi, turkoosi ja vuorikide eli kristalli.

96 sivua, nidottu, hinta 20,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa V, luvut 12-24


Sisältää:
 - Herra Judgen tapaus (liite Annie Besantin lausunto)
 - Neljäs Euroopan vuosikokous
 - Vuosikokouksen jälkeen
 - Australian osaston perustaminen
 - W.T. Steadin käsityksiä H.P. Blavatskysta
 - Herra Judge tuomitsee rouva Besantin
 - Vuosikokousluennot
 - Raportti vuosikokouksesta
 - 20-vuotias Teosofinen Seura
 - Amerikan osaston eroaminen
 - Espanja, Lontoo ja Hollanti

Hinta 15,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa V, luvut 25-37


Sisältää:
 - Sääntöjen muuttaminen
 - Lisää yksityiskohtia erosta
 - Rouva Mitchell ja hypnoottisia kokeita
 - Ensimmäinen käyntini Berliinissä
 - Psykometria ja akashiset tulkinnat
 - Vivekananda, Bombay ja Panchamat
 - Zarathustralaisuudesta
 - Amerikkalaisia vieraita ja vuosikokous
 - Maha-Bodhi
 - Parantava viisikulmio
 - Kansainvälisiä silmänkääntötemppuja
 - Herra Judgen kuolema
 - Rajputilaiset häät

Hinta 15,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa VI, luvut 1-8


Sisältää:
 - Koulujen tarkastamisia Ceylonilla
 - Madame Mongruelin selvänäköisyys
 - Toiminta Ceylonilla
 - Näkijöitä tai meedioita
 - Teosofisen Seuran sääntöjen muuttaminen
 - Parsilainen arkeologinen tutkimus
 - Teosofista Seuraa koskevia ennustuksia
 - Historiallinen katsaus
 - Adyarin toiminta

Hinta 15,-

H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa IV, luvut 10-19


Sisältää:
 - Matka Eurooppaan
 - Matkoja ja luentoja Brittein saarilla
 - Kertomuksia C.F. Powellin työstä ja kuolemasta
 - Subba Row'n kuolema
 - 19 Avenue Road ja muita asioita
 - Matka Burmaan ja piispa Bigander
 - Australia ja Hartmann-perintö
 - Australiasta Avenue Roadille
 - Ensimmäinen vuosikokous Euroopassa
 - Hypnoosikokeita Pariisissa

Hinta 15,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa IV, luvut 20-30


Sisältää:
 - Tutkielma hypnotismista
 - Kokeita tohtori Bernheimin kanssa
 - Annie Besantin jäähyväiset sekularisteille
 - Tukholmasta Kiotoon
 - Buddhalaisen ohjelmajulistuksen onnistunut aloitus
 - Eroanomus ja siihen johtaneet asiat
 - Meedioita, valheellisuutta ja muita asioita
 - Buddhalainen seremonia Darjeelingissa
 - Dalai-laman suurlähettilään tapaaminen
 - Hindustanin luolista ja viidakoista fiktiona ja todellisuutena
 - Judge-riidan enteet

Hinta 15,-


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa V, luvut 1-11


Sisältää:
 - Buddha Gaya ja Sarnath
 - Psyykkisen parantamisen ihmeellinen lopputulos
 - Uskontojen parlamentti
 - Max Mullerin ajatuksia esoterismista
 - Annie Besantin tervetulleeksi toivottaminen
 - Rouva Besantin ensimmäinen kiertua Intiassa
 - Vuoden 1893 vuosikokous
 - Rouva Besantin kiertue Bengalissa
 - Besantin kiertomatka Yhdistetyssä provinssissa eli Agrassa ja Oudhissa
 - Rouva Besantin kiertue Punjabissa
 - Vaikutelmia rouva Besantin Intian-kiertueelta

Hinta 15,-


AURAT A.P. Sinnettin, Joogi Ramacharakan, C.W. Leadbeaterin ja Magus Incogniton mukaan

Kirja sisältää:
  - Ihmisiä ympäröivä säteily
  - Psyykkiset kyvyt
  - Ihmisen aura ja sen värit
  - Mesmerismistä
  - Auratutkimuksia
  - Auran koostumus ja ulkomuoto
  - Eetterinen kaksoispuoli eli linga sharira
  - Akashiset aikakirjat
  - Värien terapeuttinen asteikko
  - Suojaava aura ym.

68 sivua, nidottu, hinta 15,- 

 

W.W. Atkinson
AJATUSTEN LAKI

Ajatuksensiirtoa tapahtuu yleisesti kaikkien ihmisten keskuudessa. Ajatuksemme luovat värähtelyjä, jotka säteilevät kaikkiin suuntiin ja vaikuttavat enemmän tai vähemmän kaikkiin ihmisiin, joiden kanssa ne tulevat tekemisiin. Näemme esimerkkejä tästä jokapäiväisessä elämässä. Ihmiset ottavat tietämättään vaikutuksia toisten ajatuksista kaikkialla. Yleisen mielipiteen muodostavat suureksi osaksi joukko tarmokkaita, positiivisia ajattelijoita. He lähettävät liikkeelle ajatusaaltoja, joilla he nopeasti ottavat vaikutuksensa alaiseksi koko maan. Ajatusaallot kasvavat sitä mukaa, kun ne kulkevat eteenpäin ja saavat lisävoimaa jokaisesta ajatuksesta, jota ne koskettavat. "Kaltainen vetää puoleensa kaltaistaan" pitää paikkansa myös ajatusmaailmassa. Jokainen on altis sellaisille ajatuksille, jotka ovat jollakin tavalla sopusoinnussa hänen omien ajatustensa kanssa.

56 sivua, nidottu, hinta 15,- 


Annie Besant
KANSALAINEN SOKRATES ja kreikkalaisia tarinoita

Kirja sisältää:
  - Kansalainen Sokrates
  - Persefonen ryöstö
  - Hypatian tarina
  - Perseus pelastaja
  - Ateenalainen filosofi
  - Pythagoraan kultaiset säkeet

45 sivua, nidottu, hinta 12,- 

Artemajos
VEREN SALAINEN VAIKUTUS

Kirja sisältää:
  - Veren fyysinen merkitys
  - Oikean hengitystavan vaikutus
  - Ravinnon merkitys veren laatuun
  - Veri - merkillinen neste
  - Elämänvärähtely
  - Veren henkinen puoli
  - Verisukulaisuus
  - Ajatusten vaikutus vereen
  - Sielu asuu veressä
  - Veren todellinen merkitys
  - Veri - elämän virta
  - Veriuhrit muinaisina aikoina
  - Universaalinen neste
  - Veren syvällisempi vaikutus
  - Veri Raamatussa
  - Sebastian Kneippin ajatuksia verestä

62 sivua, nidottu, hinta 15,- 


G.M.
ELONNESTE

Erään chelan päiväkirjasta

Tarut elämännesteestä, joka on alkemistien ja kabbalistien salaisuus, kangastelevat yhä joidenkin keskiaikaista okkultismia tutkivien ihmisten ajatuksissa. Kirpeä ja kalvava neste, jonka avulla Zanoni pidensi elämäänsä, kummittelee vieläkin joidenkin ihmisten mielikuvituksessa keksintönä, jonka ratkaisu on mahdollinen tulevaisuuden tieteelle. Onko ihmiselämän loputon pidentäminen kuitenkaan mahdollista?

32 sivua, nidottu, hinta 10,- 


Geshe Pema Dorjee
LAMRIMIN HENKISIÄ OPETUKSIA

Selityksiä Tsongkhapan Lamrimin henkiseen lauluun

Lamrimin henkisiä opetuksiaTsongkapan teos Lamrim Chenmo on yksi keskeisimmistä tiibetinbuddhalaisuuden opetuksista ja kuuluu gelug-perinteen tärkeimpiin opiskeluaiheisiin. Tsongkhapa laati itse teoksestaan useita eripituisia tiivistelmiä. Tässä kirjassa Geshe Pema Dorjee selittää hyvin käytännöllisellä tavalla Lamrimin eli valaistumiseen johtavan polun asteita.

Kirjassa käsitellään mm. opiskelemisen motiivia, opettajien kunnioittamista, mietiskelyä, kaikkien koulukuntien arvostamistamista, ihmiselämän kallisarvoisuutta, bodhicittaa, kuutta täydellisyyttä ja tyhjyyttä.

Tämä kirja antaa erinomaisen perustan tiibetinbuddhalaisuuden opiskelemiselle.

Geshe Pema Dorjee on saanut gelug-perinteen geshen arvon (filosofian tohtori) Drepung Loseling -luostarissa. Vuodesta 2002 lähtien hän on Hänen Pyhyytensä Dalai-laman pyynnöstä elvyttänyt häviämäisillään olevaa bodong-traditiota. Pema Dorjee käy säännöllisesti opettamassa mm. Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Norjassa, Alankomaissa, Belgiassa ja Yhdysvalloissa.

110 sivua, nidottu, 20,- 

 

Artemajos
SELVÄNÄKÖ


Sisältää:
 - Selvänäkö, selväkuulo ja selvätunto
 - Selvänäkijöitä eri aikakausina
 - Voidaanko selvänäköä opettaa?
 - Miten selvänäkijä näkee meidät?
 - Terveydenhoidollisia kysymyksiä selvänäköisyyden valossa
 - Näkemiäni auroja
 - Ajatuksia selvänäkemisestä ym.

96 sivua, nidottu, 20,- 

 

Artemajos
NUMEROLOGIA


Sisältää:
 - Mitä on numerologia?
 - Numerologian tutkijoita
 - Eri numeroiden ominaisuudet ja vaikutukset
 - Syntymäkuukausien vaikutus
 - Ihmiselämän 12 vuosijaksoa
 - Jalokivet ja värit syntymäkuukauden mukaan
 - Nimen muuttaminen
 - Onko asuinpaikalla merkitystä?
 - Kuuluisien henkilöiden syntymäaikoja

116 sivua, nidottu, 20,- 

 

A.B & U.I. Desai
HIMALAJAN MYSTEEREITÄ

Intialaisia kertomuksia

Sisältää:
 - Himalajan mysteereitä
 - Apinoiden temppeli
 - Ganga - jokineito
 - Kilpikonna, joka ei osannut pitää suutaan kiinni
 - Maailman hukkuminen
 - Sokea kuningas

60 sivua, nidottu, 14,- 

 

W. Angervo
ELÄMÄN SALAISUUS


Sisältää:
 - Salaiset luonnonvoimat
 - Ihmisruumiin salaiset voimakeskukset
 - Maailmantuska
 - Tuntematon jumala ja jumalan tunteminen
 - Valkoinen Veljeskunta ja Teosofinen Seura
 - Mestariusvihkimys

92 sivua, nidottu, 18,- 

 

Irving S. Cooper
TIE TERVEYTEEN


Ravinnon ja elämäntapojen vaikutus ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen.
Millainen on terve ihminen?
Mitä meidän pitäisi syödä?
Okkulttiset ja eettiset vaikutukset
Mielen vaikutus terveyteen ym.

Kirjan tekijältä on ilmestynyt aikaisemmin suomeksi "Selvänäön kehittyminen" ja "Jälleensyntyminen".

68 sivua, nidottu, 15,- 

 

John Sonck
JOOGASTA MESMERISMIIN


Sisältää:
 - Jooga
 - Parantamistaidosta
 - Vapaamuurariuden alkuperä
 - Intialaista maailmankaikkeusfilosofiaa
 - Uudenaikaiset aatteet ja menetelmät lasten kasvatuksessa
 - Mesmerismi

80 sivua, nidottu, 18,- 

 

H.S. Olcott
BUDDHAN ELÄMÄ JA SEN OPETUKSET JA MUITA KIRJOITUKSIA


Sis. Buddhan elämä ja sen opetukset,
Mysteerien alkuperä ja arvo,
Kreivi de St. Germain ja H.P. Blavatsky – kaksi valkoisen looshin sanansaattajaa Musiikin vaikutus psyykkisessä kehityksessä

H.S. Olcott (1832-1907) oli yhdysvaltalainen eversti, lakimies, maanviljelyasiantuntija ja diplomaatti, joka perusti H.P. Blavatskyn kanssa Teosofisen Seuran New Yorkissa vuonna 1875. Olcott oli teosofinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka teki merkittävää työtä buddhalaisuuden ja teosofian hyväksi Intiassa, Sri Lankassa ja eri puolilla maailmaa. Hän kertoo laajasti tästä työkentästä 18-osaisessa kirjasarjassaan ”Vanhoja päiväkirjan lehtiä”.

58 sivua, nidottu, 14,- 

 

W. Angervo
YKSINÄINEN MATKAMIES


Yksinäinen matkamies ei tiennyt, oliko hän hereillä vai näkikö hän unta. Hän oli saapuvinaan rajalle ja näki rajan takaa häikäisevän valon. Kuului outoja ääniä. Rajavartijoiden liikehtiminen kantautui hänen korviinsa. Askeleet kuuluivat selvemmin ja lähestyivät häntä. ”Tämä on siis raja-asema, jossa matkustajien on alistuttava tarkastukseen”, ajatteli hän. Hän kuuli ankaran, häneen kohdistetun kysymyksen. Äänensävy oli sellainen, että kysymykseen oli tunnontarkasti vastattava. ”Kuka olet?” kysyi vartija. ”Olen Yksinäinen matkamies. Olen vaeltanut aina, ja yhä vielä vaellan. Olen lopen väsynyt.” ”Minne aiot matkustaa?” ”Pyrin rajan taakse, maahan, jota kutsutaan Onnen Valtakunnaksi.”

72 sivua, nidottu, 18,- 


Artemajos
MESMERISMI – MUINAINEN PARANTAMISMENETELMÄ


Mesmerismi on muinainen parantamismenetelmä, jota on käytetty kaikkien kansojen keskuudessa. Kreikkalaiset filosofit Solon ja Aristoteles ovat kertoneet käsillä sivelemisen aiheuttamasta rauhoittavasta vaikutuksesta. Samaa menetelmää sovelsi myös länsimaisen lääketieteen isä Hippokrates. Menetelmä on saanut nykyisen nimensä Friedrich Anton Mesmeriltä (1734-1815), joka keksi uudelleen ihmisen magneettisen nesteen ja sovelsi asiaa käytäntöön. Hän huomasi, että jos potilaan sairasta ruumiinosaa sivellään kädellä, virtaa käsistä parantavaa vaikutusta sisältävää magneettista fluidumia sairaaseen osaan.

96 sivua, nidottu, 20,- 


Irving S. Cooper
JÄLLEENSYNTYMINEN

Jälleensyntymisoppi on monien uskontojen ja järjestelmien perusoppi, josta löytyy jälkiä kaikista uskonnoista. Suuri osa maailman väestöstä on hyväksynyt jälleensyntymisopin luonnollisena ja väistämättömänä lakina. Kirjassa käsitellään mm. seuraavia asioita:
 - Jälleensyntyminen ja karman laki
 - Mitä kuoleman jälkeen tapahtuu?
 - Miksi on olemassa niin monenlaisia ihmiskohtaloita?
 - Todisteita jälleensyntymisestä
 - Menneiden elämien muistot

80 sivua, nidottu, 15,- 


Lobsang Gyatso
NELJÄ JALOA TOTUUTTA

 Buddha opetti valaistumisensa jälkeen Neljää jaloa totuutta, joista tuli kaikkien buddhalaisten opetusten perusta. Buddhalaisuuden neljä jaloa totuutta ovat: 1. Totuus kärsimyksestä. 2. Totuus kärsimyksen syistä. 3.Totuus kärsimyksen lakkaamisesta. 4. Totuus kärsimyksen lakkaamiseen johtavasta polusta. Opetus Neljästä jalosta totuudesta perustuu loogiseen ajatteluun. Tuntemalla Neljä jaloa totuutta ihminen voi saavuttaa selkeän oivalluksen ilmiöiden perimmäisestä luonnosta.

98 sivua, nidottu, 20,- 


H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJAN LEHTIÄ Osa IV, luvut 20-30

Tämä osa sisältää:
 - Tutkielmia hypnotismista
 - Kokeita tohtori Benheimin kanssa
 - Tukholmasta Kiotoon
 - Buddhalaisen ohjelmajulistuksen onnistunut aloitus
 - Meedioita, valheellisuutta ja muita asioita
 - Buddhalainen seremonia Darjeelingissa
 - Dalai-laman suurlähettilään tapaaminen

128 sivua, nidottu, 15,-

 

Artemajos
ESOTEERINEN SANAKIRJA

Esoteerisen sanakirjan hakusanoista löytyvät selitykset useille Intian, Kreikan, Rooman ja Skandinavian mytologiassa, buddhalaisuudessa, hindulaisuudessa, idän ja lännen filosofioissa, okkultismissa, teosofiassa, parapsykologiassa ym. esiintyville sanoille ja käsitteille.
Kirjassa on myös esitelty lukuisia yllä mainituilla aloilla vaikuttaneita henkilöitä.

112 sivua, nidottu, 20,- 


Artemajos
AURAKIRJA

Sisältää:
 - Irving S. Cooperin, Annie Besantin ja A.P. Sinnettin käsityksiä ihmisen auroista
 - Näkymätön ja näkyvä ihminen
 - Ihmisen seitsemän auraa
 - Terveysaura ja sen värit
 - Aura ja näkymättömät tasot
 - Aura ja magnetismi
 - Auratutkimuksen uranuurtajia
 - Aurat ja selvänäkö
 - Enkelisilmä
 - Aura ja ajatusmuodot
 - Psyykkiset hyökkäykset ja auran suojaaminen
 - Edelliset elämät ihmisen aurassa
 - Väreillä näkemisen taito
 - Auran värien merkitys
 - Tasapainoinen elämä
 - Suojaverkko ihmisen ympärillä
 - Energian tuhlaaminen ja väärinkäyttö
 - Auraa muuttavat tekijät
 - Puiden ja kasvien aura
 - Jalokivien ja metallien aura
 - Luonnon perusvoimat
 - Paikkojen aura
 - Kysymyksiä ja vastauksia auroista
 - Aura- ja selvänäkösanastoa

96 sivua, nidottu, 20,- 


H.P. Blavatsky
JÄLLEENSYNTYMISEN MYSTEEREITÄ

Sisältää:
 - Määräajoin tapahtuvat jälleensyntymiset
 - Mitä on karma?
 - Keitä ovat ne, jotka tietävät?
 - Ero uskon ja tiedon välillä eli sokea ja järjellinen usko
 - Onko Jumalalla oikeutta antaa anteeksi?

36 sivua, nidottu, 10,- 


H.P. Blavatsky
TEOSOFISIA OPPEJA LUONNOSTA JA IHMISESTÄ

Sisältää:
 - Kaikki on kaikessa yhtä
 - Kehitys ja harhakuvat
 - Kiertotähtemme seitsenäisestä rakenteesta
 - Ihmisen seitsenäinen luonto
 - Sielun ja hengen välinen ero
 - Kreikkalaisten opit

28 sivua, nidottu, 8,- 


C.W. Leadbeater
TAIVASMAAILMA ELI DEVACHAN

Taivasmaailma eli devachan on tila, jossa ihminen viettää kuoleman jälkeen aikaansa ennen seuraavaa jälleensyntymää.
Kirjassa käsitellään muun muassa seuraavia asioita:
 - Elämä taivasmaailmassa
 - Alemmat ja ylemmät taivasmaailmat
 - Taivasmaailman eri tasot
 - Taivasmaailman asukkaat
 - Menneisyyden aikakirjat
 - Elementaalivaltakunnat
 - Eläinkunta
 - Devat eli enkelit
 - Keinotekoiset olennot

96 sivua, nidottu, 15,- 

Artemajos
JÄLLEENSYNTYMINEN JA KARMA

Sisältää:
 - Jälleensyntyminen eri kansojen ja kulttuurien keskuudessa.
 - Jälleensyntymismuistoja eri elämistä.
 - Kysymyksiä ja vastauksia jälleensyntymisestä.
 - Edellisten elämien ominaisuudet nykyisessä elämässä.
 - Jälleensyntyminen ja elämän tarkoitus.
 - Tunnettujen henkilöiden käsityksiä jälleensyntymisestä.
 - Jälleensyntymiseen ja karmaan liittyvä sanasto.

112 sivua, nidottu, hinta 20,- 

 

ELONPYÖRÄ - VUOSIKIRJA 2010

Sisältää:
 - Alessandro Cagliostro – 1700-luvun salaperäinen parantaja
 - Aforismeja karmasta
 - Intialainen satu
 - Intiaanien eettisiä sääntöjä
 - Mies, jolla on kuudes aisti
 - Perseus pelastaja
 - Astrologian tulevaisuus
 - Ovatko sadut valhetta?
 - Näkemyksiä kasvissyönnistä
 - Kreivitär Constance Wachtmeister ym.

88 sivua, 14,- 

 

ELÄMÄNVIISAUTTA – mietelmä- ja muistikirja

Kirjassa on vuoden jokaiselle päivälle mietelmälause ja tilaa muistiinmerkintöjä varten. Kirjaa voi käyttää esimerkiksi muistikirjana, päiväkirjana, unipäiväkirjana tai muihin päivittäisten havaintojen kirjaamiseen. Kirjan käyttö ei ole sidottu tiettyyn vuoteen vaan sen käytön voi aloittaa milloin tahansa.
Kirjan lopussa on Irving S. Cooperin kirjoitus Mielialojen vaikutus terveyteen.

112 sivua, 15,-

 

Tenzin Wangyal Rinpoche
TIIBETILÄINEN UNIJOOGA

Unijoogassa pyritään olemaan unennäön aikana tietoisia siitä, että nähdään unta. Tiibetiläisessä perinteessä unijoogaa on hyödynnetty jo yli tuhat vuotta henkisen kehityksen apuvälineenä. Unijoogan avulla voimme tutkia oman mielemme tapahtumia ja löytää mielekkyyden tunnetta elämäämme.
Kirjassa annetaan yksityiskohtaisia ohjeita unijoogan ja selkounien näkemisen taitoon. Kirjassa on paljon tietoa unista ja unien näkemisestä.

Noin 250 sivua, hinta 28,-

 

Irving S. Cooper
SELVÄNÄÖN KEHITTYMINEN

Kirjassa kerrotaan selvänäön kehittymiseen liittyvistä asioista:
 - Selvänäköisyys Atlantiksella
 - Muinaiset opetukset
 - Ruumiin psyykkiset keskukset
 - Muinaisia varoituksia
 - Primitiivisen selvänäköisyyden kehittäminen
 - Mietiskely ja tutkiskelu
 - Vaikutelmien saaminen tulevista tapahtumista
 - Okkultistin tie ja odotettavissa oleva kehitys
 - Selvänäköisyyden avautuminen ym.

52 sivua, nidottu, 12,-  

 

H.P. Blavatsky
UNET - kysymyksiä ja vastauksia unien näkemisestä


 - Mitä unen aikana tapahtuu?
 - Ihmisen olemuspuolien toiminta unen aikana
 - Astraalivalon vaikutus
 - Tahdon osuus unissa
 - Mitä on nukkuminen
 - Miten ihmisten ja eläinten unet eroavat toisistaan?
 - Kuinka uni eroaa kuolemasta?
 - Unien luokittelu seitsemään ryhmään
 - Unien tulkinta unikirjojen avulla

Kirjassa annetaan vastaus näihin ja moniin muihin unien näkemiseen liittyvien asioihin.

40 sivua, nidottu, hinta 10,-  

 

Artemajos
ALKEMIAN SANAKIRJA

Alkemian sanakirjassa on käsitelty tärkeimpiä alkemiaan liittyviä sanoja ja käsitteitä. Alkemia käsittelee luonnon hienompia voimia ja tiloja. Maallisessa alkemiassa on päämääränä muuttaa epäjalot metallit kullaksi. Henkisessä alkemiassa päämääränä on ihmisen alemman puolen muuttaminen jumalalliseksi, korkeammaksi kolminaisuudeksi.
Alkemistit ovat kautta aikojen käyttäneet salaista symboliikkaa, jonka vuoksi asiaan perehtymättömät eivät pääse käsiksi alkemian salaisuuksiin. Alkemiaa on harjoitettu vuosituhansia. Keskiajan Euroopassa hallitsijoiden palveluksessa oli alkemisteja. Myös monet merkittävät luonnontieteilijät ovat olleet alkemisteja.

98 sivua, nidottu hinta 18,- 

 

C.W. Leadbeater
SYYN JA SEURAUKSEN LAKI

Syyn ja seurauksen laki eli karma on voima, joka säätelee kaikkia asioita. Kirjassa selvitetään syyn ja seurauksen lain vaikutuksia ihmisen elämään.

28 sivua, nidottu, hinta 8,-  

 

J.J. van der Leeuw
HENKISEN TIETOISUUDEN HERÄÄMINEN

Kirja kertoo ihmisen henkisestä etsinnästä. Useimmat ihmiset ovat mysteerejä itselleen, ja monet ovat jopa tietämättömiä tämän mysteerin olemassaolosta. Viimeinen asia mistä ihminen pääsee perille, on hän itse. Ihmeellinen mutta kuitenkin yleismaailmallinen totuus on se, että ihmisen tiedonjano alkaa siitä, mitä on kauimpana ja päättyy siihen, mikä on lähimpänä. Jo alkukantainen ihminen on tutkinut taivaita, muttavasta nykyajan ihminen alkaa tutkia oman sielunsa syvyyksiä.,

64 sivua, nidottu, hinta 12,.- 

 

W. Wynn Westcott, V.H.V. ja Karl von Edkartshausen
CHRISTIAN ROSENKREUTZ – KESKIAJAN MYSTIKKO

Vuosina 1375-1450 vaikutti hyvin oppinut mies, joka vietettyään monia vuosia matkustellen Vähässä-Aasiassa, Kaldeassa, Arabiassa ja Fezissä palasi takaisin kotimaahansa Saksaan. Hän osasi hyvin hermeettisiä tieteitä ja magiaa, joita hän oli oppinut monissa vihkimyksissään itämailla. Hän omaksui mystisen peitenimen, kuten keskiajan opettajat usein tekivät. Hän oli Christian Rosenkreutz tai lyhyesti C.R., jonka allekirjoituksena tai sinettinä oli ruusu. Hän asettui syrjäiseen paikkaan ja kokosi ympärilleen joukon ystäviä ja oppilaita, jotka koulutuksen jälkeen vastaanottivat häneltä hänen itsensä saavuttamat mystisen vihkimyksen asteet.

48 sivua, nidottu, hinta 12,- 

 

H.S. Olcott
VANHOJA PÄIVÄKIRJANLEHTIÄ OSA IV luvut 1-9

Kirja sisältää luvut: Matkustelua Intiassa, HPB:n pelot, Tieteeseen ja muuhun liittyvää. Esoteerisen osaston perustaminen, Vuoden 1888 vuosikokous, Matka Japaniin, Onnistunut Japanin-matka, Lisää saavutuksia Japanissa, Paluu Ceylonille.

116 sivua, nidottu, hinta 15,-
Myös aikaisempia osia saatavana.


Väinö Valvanne
KIRJOITUKSIA MYSTIIKASTA 2

Sisältää:
  - Historian johto
  - Hindulaista hartautta
  - Englantilainen mediumi Helsingissä
  - Mystiikan tie sisäiseen elämään
  - Jeesuksen suhde lihansyöntiin
  - Eräs näky
  - Kristillistä mystiikkaa
  - Mitä on teosofia

88 sivua, hinta 15,-  

 

Väinö Valvanne
KIRJOITUKSIA MYSTIIKASTA 3

Sisältää:
  - Silmäys teosofisen liikkeen alkuaikoihin
  - Maurice Maeterlinck
  - Vanha ja aina uusi
  - Walt Whitman – amerikkalainen runoilija
  - Muistin salaisuus
  - Kielletyt pavut
  - Jokamiheen filosofiaa
  - Mitä muualla tiedetään- Dhyaneshvari

88 sivua, hinta 15,-  

 

H.P. Blavatsky
BUDDHALAISIA KIRJOITUKSIA


Sisältää:
  - Tiibetiläisiä opetuksia
  - Pitkään viipyneen lupauksen täyttäminen
  - Pyhän Lhan opit
  - Kumbumin pyhä puu
  - Buddha Siddhartha
  - Bamianin patsaat
  - Buddhalaisia kirjoituksia
  - Buddhalaisten sanojen ja käsitteiden selityksiä

104 sivua, hinta 18,-  

 

ELONPYÖRÄ – VUOSIKIRJA 2009

Sisältää:
  - Onnellisuuden filosofia
  - Kultaisia elämänohjeita Masdasdanin mukaan
  - Bamianin patsaat
  - Miten selvänäkijä näkee meidät?
  - Maailman vanhimmat kartat
  - Vieras toisesta maailmasta
  - Buddhan sielu pienen lapsen ruumiissa
  - Mu – mereen vajonnutmanner
  - Kreivi Cagliostro
  - H.S. Olcottia tapaamassa
  - Lama Thubten Yesheä tapaamassa Kopanin luostarissa
  - Bulwer-Lytton salatieteilijänä
  - Damodar K. Mavalankar
  - Jokapäiväinen elämämme
  - Dalai-lama tiibetiläisestä lääketieteestä

88 sivua, 14,-  

Saatavana myös aikaisemmat vuosikirjat
2004, 2005, 2006, 2007 ja 2008    14,-/kpl

 

VEGETARISMI – EETTINEN NÄKÖKULMA
2. uusittu painos

Sisältää:
  - Swami Abhedaananda: Miksi itämaalaiset ovat kasvissyöjiä?
  - John Sonck: Ravaintomme
  - Annie Besant: Vegetarismi teosofian valossa
  - C.W. Leadbeater: Vegetarismin okkulttisesta puolesta
  - John Sonck: Sielullisen ravinnon laadusta
  - H.P. Blavatsky: Onko eläimillä sielu?
  - Ernst Horrwitz: Vegetarismin filosofiaa
  - Otteita Mazdaznanin ravintofilosofiasta
  - Mirva Jaatinen: Kasvissyönnin eettisistä perusteista
  - Buddhalaisuus ja kasvissyönti
  - Antiikin filosofit ja vegetarismi
  - Tunnettujen henkilöiden näkemyksiä vegetarismista

92 sivua, hinta 15,-  

 

Väinö Valvanne
KIRJOITUKSIA MYSTIIKASTA

Sisältää seuraavat luvut:
   - Astraalinen herääminen
   - Äidinpalvelus
   - Mitä on karma?
   - Tunne-elämän laajentuminen
   - Näin puhui Zarathustra,
   - Tärkeä keksintö
   - Symboliikkaa
   - Ruumis hengen temppelinä
   - Manu ja bodhisattva

88 sivua, nidottu, 15,-  

 

Annie Besant, Camille Flammarion, C.W. Leadbeater, H.S. Olcott
ja T. Subba Row
SELVÄNÄKÖ JA TELEPATIA

   - Selvänäköön liittyviä tekijöitä
   - Miten selvänäkökyky kehitetään
   - Telepatia
   - Ajatuksensiirron todellisuus
   - Telepaattisia kokemuksia

100 sivua, nidottu, 18,-  


Maurice Fredal
PARACELSUS JA HÄNEN TEOKSENSA

Sisältää:
  - Paracelsuksen elämänvaiheet
  - Väärin ymmärretty ihminen
  - Eliphas Levin kirje Paracelsuksen teorioista
  - Paracelsuksen filosofia
  - Luonnon aakkoset
  - Paracelsuksen lääketieteestä
  - Paracelsuksen teoriat ihmisestä ja kosmoksesta
  - Astraalimaailma ja sen asukkaat
  - Magiasta
  - Luonto universaalina opettajana
  - Mielikuvituksesta
  - Uskosta
  - Sairauksien viisi luokkaa
  - Alkemiasta

36 sivua, nidottu, hinta 10,-  


Franz Hartmann
SEIKKAILU ROSENKREUTZILAISTEN LUONA

Kirja johdattaa lukijansa Alppien vuoriston laaksossa sijaitsevaan tavallisille ihmisille kätkettynä olevaan salaperäiseen luostariin. Tässä luostarissa asuu korkealle kehittyneitä ihmisiä, jotka tuntevat elämän ja kuoleman salaisuuksia. Kirjassa päästään tutustumaan myös alkemian laboratorioon.

Kirjan tekijä Franz Hartmann (1838-1912) oli saksalainen lääkäri, joka tutki keskiajan mystiikkaa, rosenkreutzilaisuutta ja teosofiaa. Hän kierteli myös eri puolilla maailmaa tutustuen eri kansojen muinaisiin perinteisiin ja filosofioihin.

Franz Hartmannilta on ilmestynyt aikaisemmin suomeksi: Itsen tunteminen, Kasvien metafyysiset ominaisuudet ja parantavat voimat, Okkulttinen lääketiede, Paracelsuksen lääketiedettä ja Paracelsuksen oppeja maailman synnystä.

120 sivua, nidottu, hinta 25,-  


H.P. Blavatsky, Edouard Schure & A.P. Sinnett
ATLANTIS – KADONNUT MANNER

Kirja sisältää:
    - Tarina Atlantiksesta
    - Atlantiksen perinnöt
    - Atlantikseen liittyvä perimätieto, ääriviivat ja geologiset aikakaudet,    
    - Alkukantainen Atlantis
    - Läheinen yhteys luontoon
    - Vaistonvarainen selvänäköisyys
    - Unelmien paratiisi ja jumalten valta-aika
    - Atlantislainen kulttuuri¨
    - Vihityt kuninkaat
    - Tolteekkien valtakunta
    - Minuuden ylivalta
    - Rappio ja musta magia
    - Luonnonmullistus ja vedenpaisumus
    - Valkoisen rodun ensimmäinen kehitys
    - Aurinkouskonto ja maastamuutto
    - Tieteellisiä ja geologisia todistuksia useiden uponneiden mantereiden
       olemassaolosta.

92 sivua, nidottu, hinta 18,-  


ELONPYÖRÄ – VUOSIKIRJA 2008

Sisältää:
   - Ihmeidentekiä Simlasta           
   - Maailman hukkuminen – hindustanilainen tarina
   - Edison ajatusten valokuvaajana
   - Kasvatuksen ihanne
   - Eunicen arvoitus
   - Ensimmäiset ruusut – kristillinen tarina
   - Ganga – jokineito
   - Leijonan morsian
   - Tietäjän puu
   - Kaksi viimeistä vuota
   - Viikonpäivien vaikutus tiibetiläisessä astrologiassa
   - T. Illion – kosmopoliittinen tutkimusmatkailija Tiibetissä ym.

88 sivua, nidottu, hinta 14,-  


PIENI BUDDHALAINEN SANASTO

Kirjaan on koottu valikoima tavallisimpia tiibetinbuddhalaisuudessa esiintyviä sanoja ja käsitteitä. Kirja on tarkoitettu etenkin niille ihmisille, joille buddhalaiset käsitteet eivät ole vielä tulleet täysin tutuiksi.

56 sivua, 10,-  


Camille Flammarion
URANIA

Camille Flammarion (1842-1925) oli tunnettu ranskalainen tähtitieteilijä, joka esitti myös kansanomaisesti tähtitiedettä, rohkaisi harrastelijatutkijoita ja toi tämän tieteen lähelle tavallisia ihmisiä. Hän oli sitä mieltä, että useimmat planeetat ja aurinkokuntamme ulkopuolella sijaitsevat tähdet ovat asuttuja ja monilla niistä on paljon suotuisammat olosuhteet elämään kuin meillä. Useimmat tutkijat edellyttävät, että olosuhteiden muilla planeetoilla ja tähdillä pitäisi olla maapallon olojen kaltaisia. Flammarionin näkemys asiasta oli kuitenkin seuraava:

"Näyttää siltä kuin tästä aiheesta kertoneet kirjailijat pitäisivät maata maailmankaikkeuden mallina taivaan avaruuksien kaikille asukkaille. On päinvastoin paljon luultavampaa, että meidän olemassaolotapaamme ei voida pitää sopivana muille taivaankappaleille. Muut planeetat ovat täysin erilaisia ja niillä esiintyvien olentojen syntyä hallitsevat voimat sekä niiden yhteiseen rakenteeseen kuuluvat aineet ovat aivan toisenlaisia. Tästä aiheesta kirjoittaneet ovat antaneet maisten kuvittelujen hallita itseään ja he ovat sen vuoksi täydellisesti erehtyneet."

Tämän kuuluisan kirjan lisäksi Flammarion kirjoitti noin 50 teosta ja lukuisia lehtikirjoituksia.

136 sivua, nidottu, 25,-  


C.W. Leadbeater
TELEPATIA JA MIELELLÄ PARANTAMINEN

Ajatus vaikuttaa meistä välittömältä tapahtumalta, kuten sanotaan sananlaskussa "yhtä nopea kuin ajatus". Nopeudestaan huolimatta se on kuitenkin paljon mutkikkaampi tapahtuma kuin luulemmekaan.

Kirjassa selvitetään ajatustoiminnan rakennetta, ajatusten siirtoa mielestä toiseen, mielen avulla parantamista ja ajatusten käyttöä ja harjaannuttamista.

28 sivua, nidottu, 8,-  

William Walker Atkinson
MUISTIN KEHITTÄMINEN

Kirjan tekijä sanoo, että jokainen saatu vaikutelma - jokainen ajatuksemme ja tekomme - kirjautuu ihmisen tietoisuuteen. Monet näennäisesti unohtuneet asiat on mahdollista palauttaa mieleemme harjoituksen avulla.
Kirjassa käsitellään muun muassa seuraavia muistamiseen liittyviä asioita:
- Alitajunnan varasto
- Tarkkaavaisuus ja keskittyminen
- Vaikutelmien hankkiminen
- Katse- ja kuulohavainnointi ja muisti
- Mielleyhtymät eli assosiaatiot
- Muistin kehittämisen menetelmiä
- Lukujen, päivämäärien ja hintojen muistaminen
- Paikka-, kasvo- ja nimimuisti

112 sivua, nidottu, 20,-  Bessie Leo
ASTROLOGIAA - PLANEETTAVAIKUKSET

Kirjassa käsitellään seuraavia aiheita:
- Planeettavaikutukset (Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus)
- Karma - mikä on kohtalo
- Tähtien hallitseminen
- Käytännöllinen astrologia

80 sivua, nidottu, 15,- Artemajos
ASTROLOGIA - SYNTYMÄHOROSKOOPIN TULKITSEMISOPAS

Uusittu 2. painos. Sisältää mm:

- Muutama sana astrologiasta
- Perustietoa eläinratamerkeistä
- Planeettojen vaikutus
- Nouseva ja hallitseva planeetta
- Horoskoopin huoneet
- Planeettojen vaikutus huoneissa
- Planeettojen keskinäiset aspektit syntymähoroskoopissa

102 sivua, nidottu, hinta 16,-  


Ringu Tulku
MIELENHARJOITUS

Etsimme ehkä jotain suurempaa tarkoitusta ja merkitystä elämäämme.
Meillä on tarve löytää sisäinen ja tehokkaampi tapa ongelmiemme
käsittelemiseksi. Toivomme löytävämme kestävän onnen.
Vaikka aineellinen maailma tarjoaa paljon mukavuuksia ja
käytännön vastauksia, emme saa niistä aina tavoittelemaamme tyydytystä.
Henkiset kysymykset heräävät etsiessämme uutta, tyydyttävämpää
elämäntapaa, ja ne ovat osa syvemmän totuuden tarvettamme.
Kirjan opetusten ja harjoitusten tarkoituksena on kehittää myötätuntoamme
itseämme ja muita olentoja kohtaan. Mitä syvemmin välitämme toisten
ihmisten kärsimyksistä ja mitä voimakkaammin haluamme auttaa heitä,
sitä vähemmän kärsimme itse.

Kirjan tekijä Ringu Tulku on opiskellut kaikkien neljän tiibetinbuddhalaisen
koulukunnan lamojen johdolla. Hän käy eri puolilla maailmaa opettamassa
tiibetiläisten traditioiden dharmakeskuksissa.
Ringu Tulkulta on aikaisemmin ilmestynyt suomeksi kirjat
"Turvapaikan ottaminen" ja "Elämä ilman pelkoa ja vihaa".

104 sivua, nidottu, hinta 18,-  


ELONPYÖRÄ - VUOSIKIRJA 2007

Sisältää:
- Agrippa ja vaeltava juutalainen
- Cagliostro
- Eräs keijukaisilmiö
- Intian luolista ja viidakoista
- Jainalaisuuden oppi
- Korean seitsemän ihmettä
- Mitä on karma
- Persefonen ryöstö, kreikkalainen taru
- Tiibet ja tiibetiläiset
- Valonpilkahduksia päivänkoiton maasta
- Tärkeä keksintö ym.

88 sivua, nidottu, hinta 14,-  

Aikaisemmin ilmestyneitä vuosikirjoja 2004, 2005 ja 2006 on vielä
saatavana.H.P. Blavatsky
INTIAN FILOSOFIAN SANAKIRJA

Tämän kirjan noin 1400 hakusanasta löytyvät selitykset useille Intian ja idän filosofioissa esiintyville sanoille ja käsitteille.

Kirja on tärkeä kaikille idän filosofioista kiinnostuneille ihmisille.

136 sivua, nidottu, 18,-  


Lao-tse
TAO-TE-KING

Taolaisuus edustaa Kiinan kansan puhtaasti henkisiä ja mystisiä pyrintöjä. Sen perustaja Lao-tse eli seitsemännellä vuosisadalla ennen ajanlaskuamme. Tao-te-king esittää Lao-tsen syvämietteistä ja henkevää elämänkatsomusta. Kirja on näköispainos vuosina 1925 ja 1989 ilmenstyneestä painoksesta, jonka on kääntänyt Pekka Ervast

112 sivua, nidottu, 16,-  Dalai-lama & Fabien Ouaki
KESKUSTELUJA DALAI-LAMAN KANSSA

Ranskalainen Fabien Ouaki vieraili vuonna 1995 Hänen Pyhyytensä Dalai-laman luona Dharamsalassa, Intiassa. Hänellä oli tilaisuus keskustella päivittäin kahden viikon ajan Dalai-laman kanssa. Tässä keskustelujen pohjalta syntyneessä kirjassa Dalai-lama vastaa hänelle esitettyihin kysymyksiin, jotka koskevat poliittisia, yhteiskunnallisia, henkisiä ja jokapäiväiseen elämään liittyviä asioita.

Kirja antaa tilaisuuden tutustua maailmassa suuresti arvostetun Dalai-laman käsityksiin monista tärkeistä, ihmisten mieliä askarruttavista kysymyksistä.

Muita Dalai-laman kirjoja kirjakauppamme kirjaluettelosta.

164 sivua, nidottu, 25,-  Ringu Tulku
ELÄMÄ ILMAN PELKOA JA VIHAA

Kaikilla ihmisillä on elämässään jossain määrin kärsimyksiä ja murheita. Saatamme kohdata pelon ja vihan tunteita monissa tilanteissa. Nämä pelon ja vihan tunteet eivät lisää onneamme. Näin ollen haluamme oppia tunnistamaan, hallitsemaan ja lopulta voittamaan ne.

Ringu Tulku kertoo meille pelon ja vihan olemuksesta ja antaa monia käyttökelpoisia ja yksinkertaisia keinoja saada ote näistä kielteisistä tunteista. "Pelon pelko onkin kaikkein kauheinta."

Buddhalaisuudessa tutkitaan ja analysoidaan, mikä todellinen luontomme oikeastaan on. Täydellinen pelottomuus saavutetaan vasta ymmärtäessämme täydellisesti oman todellisen luontomme.

Tämän kirjan antamat neuvot ovat hyödyksi myös niille ihmisille, jotka eivät ole tutustuneet buddhalaisuuteen.

Samalta tekijältä on ilmestynyt aikaisemmin kirja "Turvapaikan ottaminen".

40 sivua, nidottu, hinta 10,-  ELONPYÖRÄ - VUOSIKIRJA 2006

Sisältää:
 - Muinaissuomalaisten jumalista
 - Fyysiseen ruumiiseen liittyvät ilmiöt
 - Praana
 - Luonnonhenget
 - H.S. Olcottin ja H.P. Blavatskyn ensimmäinen tapaaminen
 - Heinrich Harrer - seitsemän vuota Tiibetissä
 - Mesmerismillä parantamiseen liittyvä outo ilmiö
 - Vanhoja totuuksia jälleensyntymisestä ja karmasta
 - Väreillä näkemisen taito
 - Richard Wagnerin suhde buddhalaisuuteen
 - Poika, joka ymmärtää eläinten kieltä
 - Lainlaatija Manun hyveellisten velvollisuuksien kymmenosainen menetelmä
 - Dalai-laman maaliskuun 10. päivän lausunto 2006
 - Itsenäisen Tiibetin valtion passi löydetty
 - Muinaisia rotuja ym.

88 sivua, nidottu, hinta 14,-  

Voit tilata vuosikirjan myös jatkotilauksena, jolloin lähetämme uuden kirjan välittömästi sen ilmestyttyä. Jatkotilauksena kirja toimitetaan postikuluitta. Jatkotilauksen voi lopettaa milloin tahansa.Dilgo Khyentse
SATA ELÄMÄNOHJETTA

"Sata elämänohjetta" on Intian suuren viisaan, Paramabuddhan eli Padampa Sangyen henkinen testamentti. Yhdessä aikaisemmassa elämässään Padampa oli syntynyt Buddhan läheiseksi oppilaaksi, ja Buddha ennusti hänelle, että hänestä olisi tulevassa jälleensyntymässään hyötyä lukemattomille olennoille. Padampa oli suuri oppinut, joka opiskeli 150 mestarin kanssa ja sovelsi heidän opetuksiaan käytännössä. Hän oli taitava joogi, jolla oli lukuisia näkyjä ja joka teki monia ihmetekoja todistaen siten henkisen oivalluksensa.

Elämä kulkee kohti loppuaan päivä päivältä, sekunti sekunnilta aivan kuin vaatekappale, joka kuluu vuosien saatossa ja hajoaa lopulta palasiksi. Tätä väistämätöntä kehitystä ei mikään eikä kukaan voi pysäyttää. Kuvitellut omaisuudet, kuten maat ja rikkaudet ovat täysin hyödyttömiä kuoleman hetkellä. Kuoleman hetkellä on ainoa turvamme henkinen harjoitus ja ainoat ystävämme ovat hyveelliset teot, joita olemme tehneet elämämme aikana.

100 sivua, nidottu, hinta 16,-  


Väinö Valvanne
KREIVI DE ST. GERMAIN - MYSTIKKO JA SALATIETEILIJÄ

Kreivi de St. Germain oli suuri okkultisti, jota Euroopan kuninkaat ja hallitsijat arvostivat. Häntä käsitteleviä tietoja löytyy mm. Ranskan, Saksan, Englannin, Itävallan ja Hollannin historiallisista arkistoista. St. Germain tunsi jo nuorena alkemian salaisuudet. Hän oli kuin kotonaan Euroopan hoveissa ja sitten - katosi salaperäisesti.

Keisari Fredrik Suuri kutsui kreivi de St. Germainia mieheksi, "joka ei koskaan kuole". Hänen kerrotaan hallitsevan ikuisen elämän salaisuuden ja olevan yhä elossa. Hessenin prinssi Karl on lausunut kreivistä seuraavaa: "Hän on yksi suurimpia filosofeja, mitä koskaan on elänyt - ihmiskunnan ystävä, joka halusi rahaa vain antaakseen köyhille. Hän oli eläinten ystävä - hänen sydämensä yksinomainen harrastus oli muiden onni."

44 sivua, nidottu, hinta 10,-  Annie Besant
SELVÄNÄKÖ JA SELVÄKUULO

Aistiva, sisäinen ihminen ottaa vastaan ulkoapäin mahdollisimman monia vaikutuksia käytettävissä olevilla aisteillaan. Hänellä on jo suuri tottumus fyysisten aistien käyttämisessä. Hän on ehtinyt jopa satojentuhansien vuosien aikana opetella käyttämään niitä vaikeuksitta. Hän on oppinut vastaamaan häntä fyysisellä tasolla ympäröiviin ilmiöihin. Aistimiskyky vaihtelee kuitenkin hyvin paljon eri ihmisillä.
Kuulo- ja näköaisti eivät ole kaikilla samanlaisia. Niitä ei kuitenkaan nimitetä selvänkuuloisuudeksi tai selvänäköisyydeksi ennen kuin ne ylittävät huomattavasti normaalin kuulemisen ja näkemisen.

24 sivua, nidottu, hinta 5,-  


H.P. Blavatsky
EGYPTIN MYTOLOGIAN SANASTO

H.P. Blavatsky antaa esoteerisen selityksen Egyptin mytologiassa esiintyville asioille, kuten Amenti, Haades, Härän palvonta, Jälleensyntyminen, Krokotiili, Kuujumalat, Lehmän palvonta, Liiton arkki, Osiris, Sirius, Skarabee ja Tyfon.

60 sivua, nidottu, hinta 12,-  H.P. Blavatsky
KABBALAN SANAKIRJA

Kabbala on muinainen kaldealainen salainen oppi, joka on lyhennetty Kabbalaksi. Se on suullisesti välittynyt okkulttinen järjestelmä, joka hyväksyy perimätiedon, mutta ei itse sisällä pelkästään perinteisiä opetuksia. Kabbala muodosti aikaisemmin alkuperäisen tieteen, mutta vuosisatojen varrella tehdyt lisäykset sekä länsimaisten okkultistien, erityisesti kristillisten mystikoiden tulkinnat ovat muuttaneet sen luonnetta. Kabbala sisältää juutalaisten pyhien kirjoitusten esoteerisia tulkintoja ja opettaa useita menetelmiä raamatullisten vertauskuvien tulkintoja varten.

80 sivua, nidottu, 14,-  Radha Burnier
ELÄMISEN TAITO

Kuinka harjoitamme elämisen taitoa? Kirjan tekijä, kansainvälisen Teosofisen Seuran presidentti Radha Burnier sanoo, että eräs vaikeimmista asioista on tämän taidon harjoittamisen aloittaminen. Olemme aikakausien ja jälleensyntymien ajan kulkeneet vain mekaanisesti eteenpäin. Elämä on kuin suunnaton virtaava joki. Me kaikki olemme osia siitä. Tulemme onnettomiksi ja sairastumme, mikäli emme tiedä mihin suuntaan se virtaa ja taistelemme sitä vastaan. Se ei ole elämisen taitoa. Emme voi harjoittaa elämisen taitoa, ellemme tiedä edes jotakin tämän voimakkaan toiminnan suunnasta. Elämä ei ole tarkoitukseton tapahtumasarja. Jumalallista viisautta saavuttamalla ihminen alkaa ymmärtää, mikä on elämäksi kutsumamme asian koko tarkoitus.

60 sivua, nidottu, hinta 12,-  

Martti Humu
KALEVALAN SISÄINEN PERINTÖ

Kalevala on muinaissuomalaisten suullinen traditio eli runolliseen muotoon puettu maailmankatsomus. Kalevalassa on kaksi puolta: ulkoinen puoli eli kirjain ja sisäinen puoli eli kirjaimeen piiloutunut henki. Jokainen näkee ja kuulee kirjaimen. Hengen löytää sitä etsivä omasta sisimmästään eli näkymättömästä maailmasta.

Kaikkien muinaisajan kirjojen tavoin myös Kalevala vaatii omia, meille tähän asti salattuja avaimiaan. Ilman näitä avaimia jäisi itse sisältö meille hengettömäksi, kuolleeksi kirjaimeksi.

68 sivua, nidottu, hinta 12,-  

 


C.W. Leadbeater
SUREVILLE

Kun ihminen kadottaa kuoleman kautta jonkun rakastamansa läheisen, voi maailma näyttää hänestä tyhjältä ja elämä tuskin elämisen arvoiselta. Tuska johtuu usein siitä, että ihminen on epätoivoinen rakastamansa henkilön nykyisestä tilasta. Tiedetään, että hän on mennyt pois, mutta ei tiedetä minne. Toivottomuus ja epäluulo valtaavat surevan ihmisen ja muodostavat pilven, joka peittää auringon, joka ei kuitenkaan koskaan laske. Jos suremme tai jos vaivumme alakuloisuuteen ja masennukseen, meistä lähtee raskas pilvi, joka pimentää poismenneen taivaan. Katsokaamme sen vuoksi, että ajatuksemme ovat hänelle avuksi, tueksi ja puhdistumiseksi. Opi suhtautumaan oikein tästä maailmasta poistuneisiin.

25 sivua, nidottu, hinta 6,-  

Annie Besant
IHMINEN JA HÄNEN RUUMIINSA

Kirjassa käsitellään perusteellisesti ihmistä ja hänen näkymättömiä olemuspuoliaan, ihmisen toimintaa näkymättömillä tasoilla, kuolemanjälkeisiä tiloja ja jälleensyntymää elämä toisensa jälkeen. Monipuolista tietoa ihmisen toimintaan vaikuttavista tekijöistä fyysisen ruumiin ollessa vain osa laajemmasta kokonaisuudesta.

95 sivua, nidottu, hinta 14,-  


Reginald B. Span
TOSITAPAHTUMIA

Kiertäessään vuosikausia eri puolilla maailmaa kirjoittajan tielle osui monia kummallisia ja merkillisiä asioita ja hän koki monia outoja sielullisia kokemuksia. Kirja sisältää seuraavat luvut:
- Aavenäkyjä
- Kummallisia tapahtumia Uudessa-Seelannissa
- Spiritistisiä kokemuksia Coloradossa
- Kaksoismuodossa vaeltamista
- Odottamattomia tapahtumia San Diegossa
- Kaamea seikkailu
- Kummituksia koulutalossa
- Valkea haamu
- Eräs tapahtuma buurisodassa
- Arizonassa
- Vanha Wickenburgh
- Istunto Huskin kanssa
- Salaperäinen valo
- Ihmeitä Mentonessa
- Muita ilmiöitä Rivieralla

60 sivua, nidottu, hinta 12,-  Väinö Valvanne
KALEVALAN ISO TAMMI

Kirjoituksia Kalevalasta

- Kalevalan iso tammi
- Vanhojen kalevalaisten sivistys
- Muinaissuomalainen uskonto
- Kullervo-tragedia
- Hyvän ja pahan tieto Kalevalassa
- Jälleensyntyminen Kalevalassa

72 sivua, nidottu, hinta 12,-   


ELONPYÖRÄ - VUOSIKIRJA 2005

Sisältää mm. seuraavat luvut:
- Tähdet ja numerot
- H.S. Olcottin elämä
- Merkillisiä numeroita
- Frenologi Vangisa
- Thomas Alva Edison
- Oscar Buschin ajatuksia karmasta
- Unista
- Tiibetiläisen lääketieteen historia
- Dalai-laman maaliskuun 10. päivän lausunto vuonna 2005
- Jalokivistä ja kristalleista
- Vanhoja totuuksia
- Ajatuksen vaikutus ihmisen ruumiiseen

88 sivua, nidottu, hinta 14,-   


Väinö Valvanne
TÄHTIKUVION SELITYS

Mukana myös nimimerkki Kaukamoisen kirjoitukset
"Horoskoopeista" ja "Tähdistä"

Astrologia on ikivanha tiede, jota on aikoinaan opetettu Euroopan yliopistoissa, kuten muitakin tieteitä. Niin kauan kuin mennään ajassa taaksepäin, on aurinkokuntamme planeetoille ja eläinradan 12 merkille annettu määrättyjä ominaisuuksia ja vaikutuksia, jotka on osittain ilmaistu nimissä ja symboleissa. Näiden merkitys on pysynyt olennaisesti muuttumattomana ja monet uskovat, että koko tämä tieto on korkeiden planeettaolentojen opettama ihmiskunnalle.

42 sivua, nidottu, hinta 10,-   


Mabel Collins
KULTAISTEN PORTTIEN LÄPI

Salattuna ja kätkettynä on maailman ja ihmisen sydämessä se valo, joka voi valaista koko elämän, tulevan ja entisen. Kirjan tekijä kertoo kirjansa synnystä seuraavaa: "Istuessani kerran yksinäni kirjoittamassa, astui huoneeseeni ilmoittamatta salaperäinen vieras ja seisahtui viereeni. En muistanut kysyä, kuka hän oli ja miksi hän tuli niin tuttavallisesti, sillä hän alkoi puhua minulla Kultaisista Porteista. Hän puhui niin kuin sellainen joka tietää, ja sain luottamusta hänen sanojensa tulesta. Olen kirjoittanut muistiin hänen sanansa, mutta en voi toivoa, että ne palaisivat yhtä kirkkaina minun kirjoituksessani kuin hänen puheessaan."

60 sivua, nidottu, 12,-   

Tilaan merkitsemäni kirjat. Toimituskulut 5 euroa/lähetys.
Yli 80 euron tilaukset Suomeen postikuluitta.

Tilauksissa on kaksi maksuvaihtoehtoa:
1. Lähetämme kirjoista laskun sähköpostitse ja toimitamme kirjat, kun maksu on saapunut tilillemme.
2. Lasku lähetyksen mukana.

Pyydämme tilaamaan kuhunkin tilauslomakkeeseen kuuluvat kirjat ja tuotteet eri tilauksina. Toimitamme kuitenkin kaikki tuotteet samassa lähetyksessä. Voit valita yhden ilmaisen kirjan lähetykseen.

Lähettäkää minulle ilmainen kirjaluettelo.

Nimi
Katu
Posti
Puhelin   postin saapumisilmoitusta varten
Sähköposti   pakollinen


Jos et ole saanut tilausta kahden viikon sisällä,
ota yhteyttä sähköpostitse mahdollisen toimintahäiriön vuoksi.